Opaak Bond plotterpapier A0 Oversize (914mm, 36 inch) 50m 80gr

22,95 excl. btw

27,77 incl. btw

Opaak Bond plotterpapier A0 Oversize (914mm, 36 inch) 50m 80gr

22,95 excl. btw

27,77 incl. btw

Op voorraad - Volgende werkdag geleverd!

Opaak Bond papier is geschikt voor het afdrukken van bouwtekeningen en technische tekeningen. Dit papier heeft een formaat van A0 oversize, ofwel 36 inch / 914 mm papier. Met een rollengte van 50 meter.

Aantal Prijs per stuk
1 - 3 22,95
4 - 7 19,95
8+ 16,95

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 50,- excl btw

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd.

Beschrijving

Opaak Bond plotterpapier is geschikt voor het afdrukken van bouwtekeningen en technische tekeningen. Voor 3D tekeningen en tekeningen met grote vlakvullingen adviseren wij minimaal 90 g/m2 papier.

Opaak Bond plotterpapier A0 oversize is ongecoat plotterpapier van 80 gram. Het 80 grams plotterpapier is even dik als het standaard kopieerpapier dat wordt gebruikt in een kopieermachine. Het Opaak Bond plotterpapier wordt voornamelijk gebruikt voor het afdrukken van technische tekeningen, lijntekeningen en bouwtekeningen. U kunt het  plotterpapier gemakkelijk opvouwen waardoor u de tekeningen eenvoudig mee kunt nemen of gemakkelijk op kunt bergen in bijvoorbeeld een map.

Eigenschappen van het Opaak Bond plotterpapier A0 oversize:

Het Opaak Bond plotterpapier A0 oversize is dun papier, daardoor is het plotterpapier gemakkelijk te vouwen. Opaak Bond plotterpapier A0 oversize is ongecoat plotterpapier. Het heeft een rollengte van 50 meter en bevat A0 oversize formaat papier. Dit komt neer op 36 inch plotterpapier of 914mm plotterpapier.

Ongecoat plotterpapier:

Ongecoat plotterpapier is papier waar geen speciale dichtende laag op zit. Ongecoat papier is vergelijkbaar met het standaard printer papier dat in onder andere kantoorprinters gebruikt wordt. Het heeft een open structuur, dit ervoor zorgt dat de inkt letterlijk in het papier trekt. Doordat de inkt in het papier trekt vloeit de inkt een beetje uit en worden de lijnen iets minder scherp afgedrukt dan op gecoat papier. Hierdoor is ongecoat plotterpapier goedkoper dan gecoat plotterpapier. Naast dat ongecoat plotterpapier goedkoper is, is het ook nog eens dunner papier waardoor het weinig ruimte in beslag neemt wanneer het bewaard moet worden. Ongecoat papier wordt vooral gebruikt voor het afdrukken van technische tekeningen, CAD/GIS en bouwtekeningen. Voor een iets hogere kwaliteit wordt ook vaak gebruik gemaakt van 90 grams plotterpapier. Ook wel CAD Final genoemd.

A0 oversize formaat plotterpapier:

A0 oversize plotterpapier is 914mm/36 inch breed. De lengte van het papier is variabel omdat deze op een rol zit. Op dit formaat plotterpapier kunt u ook een liggende A1 afdrukken. Daarnaast kunt u een A0 kader afdrukken op A0 oversize plotterpapier.

Wilt u een geschikte printer kopen die bij dit papier past? Hier vindt u ons aanbod.

Extra informatie

Aantal grams

Afmeting

Manufacturer

Materiaal

Rol lengte