Canvas

Voordelig en makkelijk Canvas op rol bestellen.

Onderstaand vindt u ons complete assortiment rollen Canvas.
Wij leveren zowel 100% katoen als syntetische canvas.

Canvas leveren wij van het kwaliteitsmerk Evolution.

U kunt eenvoudig de juiste Canvas selecteren door te zoeken op afmetingen of uw printer model.

Show Filters

Printen op canvas

Het printen op canvas wordt veel gebruikt voor het afdrukken van schilderijen, portretten, kunst, foto's en reclame uitingen. Door te printen op canvas kunt u gemakkelijk uw kantoor of werkruimte een andere sfeer geven door bijvoorbeeld foto's op canvas te drukken en deze op te hangen. Canvas is verkrijgbaar als katoen canvas op rol en synthetisch canvas op rol.

Het verschil tussen katoenen canvas of synthetisch canvas

Het grote verschil tussen synthetisch en katoenen canvas is dat het synthetische canvas van plastic vezels gemaakt is en katoenen canvas van katoenen vezels Synthetisch canvas voelt daardoor ook aan als plastic terwijl katoenen canvas zachter aanvoelt. Het grootste verschil tijdens het afdrukken is dat katoen een grovere structuur heeft waardoor de inkt dieper het materiaal in trekt. Synthetisch canvas heeft een gladder oppervlak waardoor de inkt beter op het canvas blijft liggen. Synthetisch canvas is vaak goedkoper en geeft een scherpere afdruk, maar katoenen canvas is natuurlijker en geeft een andere uitstraling.

Afwerking van canvas voor plotters

Canvas wordt meestal gebruikt zonder extra afwerking. Zodat het zijn natuurlijke en grovere uitstraling behoudt. Wilt u echter een luxere uitstraling op uw canvas prints? Dan kunt u kiezen voor een matte of glossy afwerking. Net als bij poster papier heeft glossy canvas op rol een glanzende uitstraling, het oppervlak spiegelt meer maar het geeft wel een luxe uitstraling. De tegenhanger van glossy canvas op rol is mat canvas op rol. Canvas met een matte afwerking straalt meer rust uit doordat het oppervlak niet spiegelt.

Verschillende soorten canvas in het assortiment

Wij leveren 5 soorten canvas in verschillende formaten. Canvas cotton artist Canvas synthetic artist Premium polyester canvas mat Premium polyester canvas glossy Poly cotton matte canvas