Poster papier

Voordelig en makkelijk poster papier op rol bestellen.
Onderstaand vindt u ons complete assortiment rollen poster papier.

Wij hebben het grootste assortiment poster papier van de Benelux.
Poster papier leveren wij van de merken HP, Evolution en Optiplot.

U kunt eenvoudig het juiste poster papier selecteren door te zoeken op afmetingen, aantal grams of uw printer model.

Show Filters

Poster papier

Poster papier is een goede aanvulling op uw 80 grams of 90 grams standaard plotterpapier. Het poster papier is gecoat plotterpapier en is verkrijgbaar in 140 grams tot en met 200 grams. Het papier is in verschillende maten verkrijgbaar. Zo hebben wij onder andere A0 poster papier en A1 poster papier. Met poster papier op rol print u gemakkelijk uw eigen posters, reclame uitingen, presentaties of foto's. Posterpapier is ook geschikt voor CAD en GIS toepassingen. Omdat poster papier zwaarder is en een coating heeft worden uw lijntekeningen scherper afgedrukt, is de kleurkracht hoger en gaat het papier langer mee op bijvoorbeeld de werkplaats omdat het minder snel scheurt. Poster papier kan ook verschillende afwerkingen hebben. Zo is er Glossy poster papier op rol en Mat poster papier op rol verkrijgbaar. Een matte afwerking heeft als voordelen dat de print niet spiegelt, vingerafdrukken vrijwel niet zichtbaar zijn en een rustige uitstraling geeft aan het eindproduct. Een glossy afwerking heeft een glanzend oppervlak en spiegelt daardoor. Het wordt veel gebruikt voor het afdrukken van foto's. De prints krijgen er een luxere uitstraling van en hebben een hoge kleurkwaliteit.

Verschillende soorten poster papier

Wij leveren verschillende soorten poster papier direct uit voorraad: Premium poster papier Dit is gecoat papier, spat watervast en is onder andere geschikt voor het afdrukken van full colour posters, presentaties en reclame uitingen. Of bouwtekeningen voor langdurig gebruik. Posterplus Dit papier heeft een coating en is onder andere te gebruiken voor het printen van posters, luxe presentaties of reclame materiaal. Blueback paper Door de blauwe achterkant schijnt dit papier niet door. Het heeft een coating, is spat watervast en het wordt veel gebruikt voor het afdrukken van buitenposters, billboards, festivalaankondigingen en abri posters. Naast deze soorten posterpapier verkopen wij ook fotopapier, wat vaak gebruikt wordt in plaats van posterpapier.

Waarom gecoat papier gebruiken?

Een coating op papier geeft het papier bepaalde kwaliteiten mee. Zo wordt het gewicht zwaarder, kun je een glanzend oppervlak creëren of zorg je dat het papier minder inkt opzuigt waardoor de inkt dus minder uitvloeit. Door kwalitatief beter papier te gebruiken krijg je betere print resultaten uit je plotter.