Alternatief voor Tyvek

Wij hebben het alternatief voor printen op Tyvek!

Gebruikt u vaak bouwtekeningen of andere prints op locatie? En heeft u ook last van inkt die uitloopt, tekeningen die scheuren en stuk gaan door het weer? U kun de print dan lamineren, maar lamineren is duur en lastig in gebruik omdat u de print niet meer kunt oprollen. Dan is ons watervast PVC op rol een ideaal alternatief. Het is een soort folie dat ideaal is voor het afdrukken van prints die langdurig gebruikt worden.

Uitermate geschikt voor het afdrukken van technische tekeningen voor langdurig gebruik, banners en ander reclame materiaal. Het materiaal is sterk en licht van gewicht. Het is gemakkelijk op te rollen en dus ook gemakkelijk mee te nemen.

Een ideaal alternatief voor het printen op Tyvek

Met ons Watervast PVC op rol heeft u het alternatief voor printen op Tyvek. Het is gemaakt van een soort folie en gaat daardoor veel langer mee dan prints op standaard plotterpapier. Het folie heeft een zilverkleurige achterkant, waardoor het materiaal niet doorschijnt. De prints zijn haarscherp, beschrijfbaar, snijdbaar en gemakkelijk her te gebruiken door ze op te rollen. Ze worden door defensie dan ook gebruikt om oprolbare tekeningen/kaarten te printen om mee te kunnen nemen.

Het folie wordt geleverd op een rol en is geschikt voor alle inkjet plotters.

Eigenschappen van Watervast PVC op rol

Dankzij de matte coating op het materiaal spiegelt het oppervlak niet, waardoor het altijd goed leesbaar is. Het materiaal is gemaakt van 220 micro dik polypropyleen folie en heeft een zilveren achterkant tegen doorschijnen. Dankzij de coating heeft het materiaal een hoge printkwaliteit met een groot kleurbereik. Hierdoor krijgen al uw prints een professionele uitstraling.

Afhankelijk van de gebruikte inkten is het materiaal zelfs watervast. Hierdoor is het ook geschikt voor tijdelijk buiten gebruik. Het materiaal is daarbij ook lastig te scheuren. U kunt het dus met gemak hergebruiken. Hierdoor is geen herdruk nodig voor langdurig gebruik van dezelfde print. Dit is milieuvriendelijk en bespaart veel geld.

Gratis verzenden

Bij alle bestellingen >€50

Snelle levering

Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd.

Installatieservice + advies

Wij helpen u graag bij het installeren en geven u graag deskundig advies.

100% veilig betalen

Betaal eenvoudig via iDeal, vooruit betalen, Bancontact of op rekening.