PPC Plotterpapier

PPC plotterpapier is geschikt voor Laser plotters.

Het plotterpapier wordt geleverd op rollen van 175 meter los op de kern.

Wij hebben een grote voorraad PPC rollen van het kwaliteitsmerk Evolution.

Evolution PPC Plotterpapier is geschikt voor o.a. OCE, Xerox, Kip, Kyocera en Ricoh plotters.

Show Filters

PPC

PPC plotterpapier staat voor plain paper copiers plotterpapier, ook wel tekenkamerpapier genoemd. PPC papier is ontworpen voor plain paper copiers, inmiddels zie je deze bijna nergens meer. Deze machines werden veel gebruikt voor het kopiëren van bouwtekeningen, voor technische tekeningen en voor kadastertekeningen en zag je ook vaak bij architectenbureaus. In de tijd dat deze machines voor het eerst op de markt kwamen was dit een revolutionair product. Nog niemand had een apparaat gezien dat bouwtekeningen kon kopiëren.

PPC plotterpapier

Wij hebben PPC papier voor verschillende formaat plain paper copiers zoals 36 inch PPC papier (914 mm; A0 Oversize), A0 PPC papier (841 mm; 33,1 inch) en A1 formaat PPC papier (594 mm; 23,4 inch). Het PPC plotterpapier dat wij leveren is 75 grams en zit op een rol van 175 meter. Het papier is ongecoat en krult niet door hitte. Omdat het houtvrij papier is heeft het papier een mooie witte kleur en vergeelt het niet snel.

Heeft u hulp nodig?

Bent u op zoek naar een ander formaat of ander soort papier? Wij zijn telefonisch en per email elke werkdag bereikbaar. Bel of mail ons met al uw vragen. Vaak kunnen wij andere soorten papier alsnog bestellen en leveren.