Fotopapier

Voordelig en makkelijk fotopapier op rol bestellen.

Onderstaand vindt u ons complete assortiment rollen fotopapier.

Wij hebben het grootste assortiment fotopapier van de Benelux.
Fotopapier leveren wij van de merken HP en ons eigen merk.

U kunt eenvoudig het juiste fotopapier selecteren door te zoeken op afmetingen, aantal grams of uw printer model.

Show Filters

Welk fotopapier hebben wij:

Het fotopapier voor plotters dat wij leveren is 190 grams of 250 grams. Het is dus zwaarder en dikker dan standaard plotterpapier. Het normale fotopapier glossy of satin is 190 grams papier op rol. Het premium foto papier is 250 grams.

Fotopapier glossy

190 grams fotopapier glossy wordt veel gebruikt voor het afdrukken van foto's, presentaties, posters en andere reclame uitingen. Dit papier heeft een glossy finish. Dat wil zeggen dat het een speciale afwerking heeft met een glanzende oppervlakte. Hierdoor krijgt de print een luxere uitstraling en spiegelt het oppervlak van het papier. Onder fotografen is het een populaire papiersoort wegens zijn hoge kleurkracht.

Fotopapier glossy premium

Fotopapier glossy premium is de 250 grams variant van het fotopapier glossy. Het papier is zwaarder en dikker en kreukt daardoor minder snel. 250 grams foto papier is vergelijkbaar met de dikte van een gemiddeld visitekaartje. De glossy afwerking zorgt voor een hoogglans afwerking van de print waardoor kleuren krachtiger overkomen, het oppervlak spiegelt en de print een luxe uitstraling krijgt.

Fotopapier satin

Fotopapier satin is 190 grams papier. Het wordt veel gebruikt voor het printen van foto's, posters en andere grafische prints. Net als het glossy papier heeft ook dit papier een hoge kleurkracht. Het verschil is dat dit papier een satin afwerking heeft. Satin papier is een zichtbaar luxere papiersoort, het heeft namelijk een zijdeglans uitstraling.

Fotopapier satin premium

Het fotopapier satin premium is zwaarder dan het normale satin papier. Het premium papier is 250 grams. Daarmee is het vergelijkbaar met de dikte van een gemiddeld visitekaartje. Ook het premium satin foto papier heeft een zijdeglans uitstraling. Hierdoor ziet de print er luxer uit. Doordat dit papier dikker is scheurt en kreukt het ook minder snel.